Go Unlimited

Date : 12/07/2018


Tijdens de zomervakantie (van 30/06/2018 tot en met 02/09/2018) kunnen jongeren tot en met 25 jaar een Go Unlimited kopen. Hiermee kan je een week of een maand onbeperkt reizen op het Belgische spoornet. Een Go Unlimited voor een week kost 15 euro, voor een maand betaal je 25 euro. Overweeg je de aankoop, hou dan rekening met volgende aandachtspunten:


1.      Je Go Unlimited wordt opgeladen op je MOBIB-kaart die geregistreerd is bij de NMBS. Een nieuwe MOBIB-kaart kost 5 euro.

Als je een persoonlijke MOBIB-kaart hebt, uitgegeven door de MIVB, TEC of De Lijn, dan kan je deze laten registreren aan een loket van een NMBS-station naar keuze. In dit geval worden er geen kosten aangerekend.

Heb je geen MOBIB-kaart? Je kan je Go Unlimited ook aankopen via een chatbot in Facebook Messenger. Je krijgt dan dagelijks een digitaal biljet op je mobiel toestel. 

2.      Je Go Unlimited is op naam. Laat dus niemand in jouw plaats reizen.

3.      Een Go Unlimited is niet terugbetaalbaar.

4.      Als je vertrek- of bestemmingsstation Brussels Airport is, moet je apart een biljet “Diabolotoeslag” kopen.

5.      Go Unlimited kan niet gecombineerd worden met een vervoerbewijs voor internationaal verkeer.

6.      In geval van treinvertragingen is de NMBS van mening dat je met een Go Unlimited niet in aanmerking komt voor een compensatie.


Opgelet! Op 02/09/2018 eindigt de geldigheid van Go Unlimited. Dit wil zeggen dat je je Go Unlimited na deze datum niet meer zal kunnen gebruiken, zelfs als je nog geen volledige week of maand hebt gereisd. Kijk vanaf de tweede helft van augustus dan ook goed na welk vervoerbewijs voor jou het voordeligst is!

 

Meer informatie over Go Unlimited vind je op de webpagina van de NMBS: https://www.belgianrail.be/nl/vervoersbewijzen/passes-kaarten/go-unlimited.aspx

Development & Web design by defimedia, Powered by AToms®