Tijdelijke aanpassing voorwaarden groepsreizen NMBS ​​​​​​​


De NMBS beperkt tijdelijk de mogelijkheid om groepsreizen te reserveren naar aanleiding van de huidige maatregelen tegen het coronavirus.

Van 13 tot en met 21 februari 2021 mag een groep maximaal bestaan uit 25 leden van 12 jaar of jonger, plus hun begeleiders. Dit komt overeen met het maximum aantal personen toegelaten voor bijvoorbeeld jeugdverenigingen. Er gelden tijdens deze periode ook specifieke bijkomende maatregelen. Meer info vind je op de website van de NMBS.

De NMBS vraagt om ten laatste 10 werkdagen voor de reis de reservatie te doen. Dit betekent eigenlijk dat het nu al niet meer mogelijk is om een groepsreis te reserveren voor de krokusvakantie.

Met uitzondering van de vakantieperiode (van 13 t.e.m. 21 februari)  zijn groepsreizen voor alle leeftijdscategorieën verboden tot en met 28/02/2021. De NMBS behoudt zich het recht voor om de toegang tot de trein te verbieden voor groepen van meer dan 10 personen (behalve tijdens de krokusvakantie).

Als je problemen ondervond bij de reservatie van de groepsreis of tijdens de reis zelf, kan je een klacht indienen bij de NMBS via haar contactformulier. Je kan de NMBS ook contacteren op het telefoonnummer 02/528.28.28.

Als je niet tevreden bent met het antwoord van de NMBS, of als je geen antwoord krijgt binnen een termijn van 1 maand, dan helpt de ombudsdienst je graag verder.


* Alle info uit dit bericht is gebaseerd op gegevens die wij op het moment van publicatie ter beschikking hebben. Ombudsrail is niet verantwoordelijk voor onjuistheden ten gevolge van gewijzigde informatie.

share