DiscoverEU ​​​​​​​


Ben je geboren tussen 1 januari en 31 december 2004, dan kan je deelnemen aan de wedstrijd DiscoverEU. Deze actie in het kader van het Erasmus+-programma geeft je de kans om Europa te ontdekken.

De winnaars krijgen ook een DiscoverEU-kortingskaart voor culturele bezoeken, sport, lokaal vervoer… De inschrijvingsperiode loopt van 11 oktober en eindigt op de middag van 25 oktober 2022. Eenmaal je je hebt geregistreerd, volgt er een quiz.

Kan je door een handicap of een gezondheidsprobleem moeilijk reizen? Het team van DiscoverEU helpt je verder.

Ben je geselecteerd, dan kan je tussen 1 maart 2023 en 29 februari 2024 minimaal één dag tot maximaal 30 dagen op reis gaan, alleen of in groep van maximum vijf personen.  

Aarzel dus zeker niet! Meer informatie over de wedstrijd en hoe je je kan inschrijven vind je hier. Er is ook een FAQ-pagina.

Ondervind je problemen tijdens je reis, neem dan eerst contact op met de betrokken vervoerder. Kreeg je geen reactie of ben je niet tevreden met het antwoord? Contacteer dan zeker Ombudsrail!


* Alle info uit dit bericht is gebaseerd op gegevens die wij op het moment van publicatie ter beschikking hebben. Ombudsrail is niet verantwoordelijk voor onjuistheden ten gevolge van gewijzigde informatie.

share