DUO Ticket en Youth Holidays


December is niet alleen een feestmaand, veel scholieren genieten ook van een welverdiende vakantie. Voor deze periode brengt de NMBS dan ook twee nieuwe vervoerbewijzen uit:

  • Het DUO Ticket: van 11 december 2021 tot en met 9 januari 2022 is dit ticket geldig voor 2 samen reizende personen of voor een persoon en zijn huisdier. Je kan dus aan de prijs van een standaardticket met een extra persoon reizen of je hoeft geen extra huisdiersupplement te kopen.

  • Youth Holidays: tussen 25 december 2021 en 9 januari reizen jongeren tot 26 jaar gedurende 7 opeenvolgende dagen ongelimiteerd in tweede klas, dit tussen alle Belgische stations.


Leuke initiatieven van de NMBS om tijdens de eindejaarsperiode voordelige vervoerbewijzen aan te bieden. In dit veelvoud van tarieven is ons advies dan ook om het juiste vervoerbewijs aan de correcte prijs te kiezen, het ticket dat het meest aansluit aan je geplande treinreis. Vergelijk dus zeker de verschillende tarieven!

Heb je een klacht of een vraag over de producten en tarieven van de NMBS? Neem eerst contact op met de klantendienst van de NMBS.

Als je niet tevreden bent met het antwoord van de NMBS, of als je geen antwoord krijgt binnen een termijn van 1 maand, dan helpen wij je graag verder.


* Alle info uit dit bericht is gebaseerd op gegevens die wij op het moment van publicatie ter beschikking hebben. Ombudsrail is niet verantwoordelijk voor onjuistheden ten gevolge van gewijzigde informatie.

.
share