Go Unlimited zomervakantie 2019


Tijdens de zomervakantie (zomervakantie : 29/06/2019 t.e.m. 01/09/2019) kunnen jongeren tot en met 25 jaar een Go Unlimited kopen. Hiermee kan je een week of een maand onbeperkt reizen in tweede klasse op het Belgische spoornet. Een Go Unlimited voor een week kost 15 euro, voor een maand betaal je 25 euro. Overweeg je de aankoop, hou dan rekening met volgende aandachtspunten:


  1. Je Go Unlimited wordt opgeladen op je MOBIB-kaart die geregistreerd is bij de NMBS. Een nieuwe MOBIB-kaart kost 5 euro.

    Als je een persoonlijke MOBIB-kaart hebt, uitgegeven door de MIVB, TEC of De Lijn, dan kan je deze laten registreren aan een loket van een NMBS-station naar keuze. In dit geval worden er geen kosten aangerekend.

  2. Je Go Unlimited is op naam. Laat dus niemand in jouw plaats reizen.

  3. Een Go Unlimited is niet terugbetaalbaar.

  4. Als je vertrek- of bestemmingsstation Brussels Airport is, moet je apart een biljet “Diabolotoeslag” kopen.

  5. Go Unlimited kan niet gecombineerd worden met een vervoerbewijs voor internationaal verkeer.

  6. In geval van treinvertragingen is de NMBS van mening dat je met een Go Unlimited niet in aanmerking komt voor een compensatie.


Opgelet! Op 01/09/2019 eindigt de geldigheid van Go Unlimited. Dit wil zeggen dat je je Go Unlimited na deze datum niet meer zal kunnen gebruiken, zelfs als je nog geen volledige week of maand hebt gereisd. Kijk vanaf de tweede helft van augustus dan ook goed na welk vervoerbewijs voor jou het voordeligst is!

Meer informatie over Go Unlimited vind je op de webpagina van de NMBS.

Problemen ondervonden tijdens je reis met je Go Unlimited? Neem eerst contact op met de klantendienst van de NMBS.

Krijg je binnen de maand geen reactie van de spoorwegonderneming of ben je niet tevreden met haar antwoord? Neem contact op met Ombudsrail. Wij zullen je klacht verder onderzoeken.

    share