Nieuwe aanvraagronde DiscoverEU ​​​​​​


Ben je geboren tussen 1 juli 2004 en 30 juni 2005, dan kan je deelnemen aan de wedstrijd DiscoverEU. Deze actie in het kader van het Erasmus+-programma geeft je de kans om Europa te ontdekken.  

De winnaars krijgen ook een Europese jeugdkaart die kortingen biedt voor culturele evenementen, opleidingen, accommodaties, sport, lokaal vervoer… De inschrijvingsperiode is reeds op 15 maart gestart en eindigt op de middag van 29 maart 2023. Wees er dus snel bij. Eenmaal je je hebt geregistreerd, volgt er een quiz.

Kan je door een handicap of een gezondheidsprobleem moeilijk reizen? Het team van DiscoverEU helpt je verder.

Ben je geselecteerd, dan kan je tussen 15 juni 2023 en 30 september 2024 minimaal één dag tot maximaal 30 dagen op reis gaan, alleen of in groep van maximum vijf personen.  

Aarzel dus zeker niet! Meer informatie over de wedstrijd en hoe je je kan inschrijven vind je hier. Er is ook een FAQ-pagina.

Ondervind je problemen tijdens je reis, neem dan eerst contact op met de betrokken vervoerder. Kreeg je geen reactie of ben je niet tevreden met het antwoord? Contacteer dan zeker Ombudsrail!


* Alle info uit dit bericht is gebaseerd op gegevens die wij op het moment van publicatie ter beschikking hebben. Ombudsrail is niet verantwoordelijk voor onjuistheden ten gevolge van gewijzigde informatie.

share