Youth Holidays – Lentevakantie


Tijdens de lentevakantie van het Franstalig onderwijs, van 27 april 2024 tot en met 12 mei 2024, kunnen jongeren onder de 26 jaar voor een forfaitaire prijs van 18 euro gedurende zeven dagen onbeperkt met de trein reizen.

Opmerkelijk: ook Nederlandstalige jongeren kunnen tijdens deze periode genieten van de Youth Holidays. Ongeacht het feit dat de vakantieperiodes van het Nederlandstalig en Franstalig onderwijs niet samenvallen, wordt Youth Holidays voorgesteld aan alle jongeren onder de 26 jaar. Alle officiële informatie vind je op de website van de NMBS. Kijk vooral dat je het juiste ticket aan de juiste prijs kiest en weet dat er bepaalde voorwaarden gekoppeld zijn aan de Youth Holidays.

Heb je een klacht of een vraag over de Youth Holidays? Neem eerst contact op met de klantendienst van de NMBS.

Als je niet tevreden bent met het antwoord van de NMBS, of als je geen antwoord krijgt binnen een termijn van 1 maand, dan helpt de ombudsdienst je graag verder.


* Alle info uit dit bericht is gebaseerd op gegevens die wij op het moment van publicatie ter beschikking hebben. Ombudsrail is niet verantwoordelijk voor onjuistheden ten gevolge van gewijzigde informatie.

share