Youth Holidays zomervakantie


Festivals, uitstapjes naar de Kust of de Ardennen, pretparkbezoeken, verfrissing zoeken in een recreatiedomein: tijdens de zomermaanden valt er volop te beleven. Ben je jonger dan 26 jaar, dan is het Youth Holidays misschien wel iets voor jou.

Met dit vervoerbewijs reis je onbeperkt tijdens de schoolvakantie voor €19/week of €31/maand. Het is geldig voor ritten in tweede klas tussen alle Belgische stations. Je kan het kopen aan de automaten, het loket of via de NMBS-website om het op je MOBIB-kaart te laden. Daarnaast is Youth Holidays ook beschikbaar via de NMBS-app. Opgelet: je kan de Youth Holidays dan enkel gebruiken via de NMBS-app op jouw smartphone en hij wordt niet op je MOBIB geplaatst.

Hou er wel rekening mee dat de Youth Holidays niet terugbetaalbaar is, noch recht geeft op een compensatie bij vertragingen. Bovendien is het steeds interessant om na te gaan of je het juiste ticket aan de juiste prijs kiest.

Alle officiële informatie vind je op de website van de NMBS.

Heb je een klacht of een vraag over de Youth Holidays? Neem eerst contact op met de klantendienst van de NMBS.

Als je geen antwoord krijgt, of je kan je niet vinden in het verkregen antwoord, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Je dossier wordt dan door ons onderzocht.


* Alle info uit dit bericht is gebaseerd op gegevens die wij op het moment van publicatie ter beschikking hebben. Ombudsrail is niet verantwoordelijk voor onjuistheden ten gevolge van gewijzigde informatie.

share